Glasväggar och systemväggar från Bentech

Bentechs interiörväggar kan transformera en sluten kontorslokal till en ljus och trivsam arbetsmiljö med bättre kontakt mellan människor samtidigt som de uppfyller behovet av konfidentialitet och en god arbetsmiljö.

Exklusiva glasväggar

God arbetsmiljö handlar oftast om bästa möjliga ljus- och volymupplevelse i kombination med minsta möjliga ljudstörningar. Bentech konstruerar glasväggar som ger er arbetsplats ett exklusivt intryck, samtidigt som väggarna erbjuder en effektiv ljudreduktion.

Skärmväggar – skapar insynsskydd

Skärmväggar ger ett effektivt skydd mot insyn, samt har ljuddämpande funktioner, vilket leder till en bättre arbetsmiljö. Bentech kan erbjuda specialanpassade lösningar utifrån varje kunds speciella behov och önskemål.

Glasdörrar

Bentech konstruerar moderna glasdörrar som ger arbetsplatsen en harmonisk och luftig atmosfär. En skjutdörr i glas delar enkelt av ett rum vid behov, samtidigt som den visuella luftigheten består. Vårt patenterade system skapar den perfekta kombinationen av funktion och design för dig som enkelt vill kunna öppna upp eller dela av ett rum.

Skjutdörrar

Skjutdörrar gör det enkelt att öppna upp eller skärma av delar av lokalen, vilket gör det enkelt att skapa en bra arbetsmiljö. Bentech kan erbjuda speciallösningar som är anpassade utifrån den enskilda kundens önskemål samt lokalens förutsättningar.

Rätt glasmaterial

Bentech hjälper dig även med val av rätt glasmaterial och lösning av ljudfrågor då det gäller invändiga väggar för kontor, butiker och andra arbetsmiljöer.

Smala profiler – stor bygghöjd

Bentech systemväggar och skjutdörrspartier levereras med höjder upp till 4.0 respektive 2.8 meter plus mycket god ljudisolering. Allt detta med så smala profiler som 35 respektive 40 mm.

 

Väggtyper

Bentech konstruerar och levererar alla typer av glaspartier/väggar för kontor och motsvarande lokaler. Utmärkande för produkterna är de mycket smala profilerna. Bentechs glaspartier/väggar är monteringsfärdiga element m.m. för uppbyggnad av flyttbara innerväggar. Dem är indelade i följande produktgrupper:

1. Systemglasväggar för exklusiva miljöer.

Stomme av smal (35 mm) aluminiumprofil. Kan glasas med enkel- eller dubbelglas och kan förses med täta fyllningar. Glasning utförs med snäpplist utan synlig skruv eller nit. Ljudreduktion (Rw) upp till 44 dB.

2. Skjutdörrspartier samt fast vägg 36 – smalprofil.

Består av enkelglasade element med stomme av smal (40mm) aluminiumprofil. Fastaväggpartier för ljudreduktion (Rw) upp till 35 dB. Skjutdörrpartier kan utföras hängande i överkant (utan golvskena) eller löpande i golvskena. Golvskenans höjd är endast 16 mm för god handikapptillgänglighet. Skjutdörrspartier med golvskena har speciella tätningar för ljudreduktion upp till 29dB.

3. Helglasvägg – enkelglas

Glasvägg för exklusiva miljöer, bestående av glaselement utan vertikala profiler. Silikonförseglade stötfogar. Ljudreduktion upp till 35 dB.

4. Helglasvägg – dubbelglas

Glasvägg för exklusiva miljöer, bestående av dubbelglas med i stort sett visuellt osynliga vertikala profiler (7 mm). Systemet medger anslutning av tre glasväggar i 90° hörn. Ljudreduktion (Rw) upp till 40 dB.

5. Helglasade slag- och skjutdörrar

6. Slagdörrar av metall och trä

7. Skärmväggar

Skärmväggsmoduler med ensidig, liten fot för golvfixering. I övrigt i valfritt utförande.

 

Mått

Konstruktionerna levereras måttanpassade med max höjd enligt Produktguiden.

 

Utseende

Samtliga profiler är som standard pulverlackerade i vit kulör. Andra kulörer kan erhållas på beställning.

 
Vi levererar gärna speciallösningar!

 

För mer information, besök vår hemsida  >>>

 

 

 

Källa: http://www.byggbasen.com/ftg/bentech_ingenjors_ab/23550.html

Annonser