Flexator möter höga krav i Vega

Wästbygg behövde en förskola av hög kvalitet med snabb leverans. Då var det inget snack om vilka de skulle vända sig till.

– Det var ett självklart val. Med Flexator vet vi vad vi får, säger Lary Marben, projektutvecklare på Wästbygg, som har köpt totalentreprenaden av Flexator och sedan sålt vidare till Hemsö som blir långsiktiga ägare.

Vega är ett nybyggt område utanför Haninge, drygt 20 minuter från Stockholms innerstad. När hela stadsdelen är färdig ska den innehålla omkring 3 300 bostäder och över 10 000 invånare. Särskilt populär har den blivit för barnfamiljer, vilket innebär ett stort behov av förskolor.

I augusti 2018 slog den första Flexatorbyggda förskolan upp portarna. Och året efter var det dags för ytterligare en till. Båda hyrs ut till Raoul Wallenbergsskolan i Vega.

– Det gick väldigt snabbt och vi hade knapert med tid. Vi var tvungna att leverera till sommaren 2019 och skrev avtal så sent som i november. Men när vi går till Flexator vet vi att får saker i tid och att det går fort, säger Lary Marben.

– Projekteringen gick i full fart, modulleveransen kom redan i mars och sedan hade vi ett hus färdigt för besiktning i slutet av juni.

Läs hela artikeln på Flexator.se
 

 

Källa: http://www.byggbasen.com/ftg/flexator_ab/12065.html

Annonser