Derome utses till ett Karriärföretag 2020

Derome är högt rankade hos arbetstagare. Idag blir det officiellt att Derome är ett av Karriärföretagen 2020. Utmärkelsen belönar ett starkt arbetsgivarvarumärke och det bästa arbetet för bygga varumärket. Syftet är att förenkla för studenter och yrkesverksamma att hitta sin nästa arbetsgivare.

”Genom ett stort engagemang för sina medarbetare och deras innovativa lösningar arbetar Derome attraktivt med sitt arbetsgivarvarumärke. Med ett tydligt fokus på arbetsmiljö och kvalité utses Derome till Sveriges Karriärföretag 2020” lyder nomineringen i samband med utmärkelsen.

- Att våra medarbetare utvecklas är en av våra viktigaste frågor och det lägger grunden för hela vår verksamhet, säger Magnus Andersson, koncernchef Derome. Vi gör stora satsningar på kompetenshöjande aktiviteter som gör att medarbetarna växer tillsammans med företaget.

Som ytterligare kvitto på att det vi gör är rätt blir Derome i år rankade som topp 10 attraktivaste företag inom Bygg och Infrastruktur i Randstads Employer brand research.

Derome har under de senaste åren haft en ökande tillväxt och utvecklingen fortsätter. Bara under 2019 har 450 nya medarbetare rekryterats.

Interna utbildningsmöjligheter
Derome har medarbetarutveckling i fokus och arbetar målinriktat de senaste åren med att internutbilda genom en egen utbildningsenhet. Totalt har 1200 medarbetare genomfört minst en utbildning i akademin.

- Att få utmärkelsen Karriärföretag 2020 samt att bli rankade som topp 10 i vår bransch är ett kvitto på att våra kärnvärden långsiktighet och drivkraft genomsyrar vår verksamhet. Vi ser långsiktigt på våra relationer med våra medarbetare, avslutar Magnus Andersson.

Fakta om utmärkelsen: Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga talanger. Juryn bedömer bland annat omsättning, HR-funktioner, utvecklingsmöjligheter samt aktiviteter och marknadsföring mot studenter. Ca 1000 företag i Sverige uppfyller grundkriterierna varav de främsta får utmärkelsen Karriärföretag.

Fakta om Randstad: Randstads Employer brand research är baserad på allmänhetens åsikter. Studien bygger på 19 års insikter inom Employer branding. Undersökningen är oberoende med över 200000 respondenter i 32 länder. 

 

Källa: http://www.byggbasen.com/ftg/derome_byggvaror_%26_trateknik_ab/10860.html

Annonser