Nya fresh.se ligger nu live!

Fresh lanserar nu en ny hemsida. På nya fresh.se är det enkelt att hitta rätt bland det breda utbudet av produkter. Du får även tillgång till en ventilationsguide som guidar dig rätt i valet av produkter samt hjälper dig förstå vad du behöver för att förbättra din inomhusmiljö. 

Hemsidan fungerar lika bra i mobilen som surfplattan och datorn. Här finns smarta filter som gör det enkelt och smidigt att hitta rätt bland Fresh breda utbud av ventilationsprodukter. 

- Målet med projektet var att bygga en webbplats som både inspirerar och är användarvänlig oavsett om du surfar via mobil, dator eller annan enhet. Vi har arbetat mycket för att skapa en tydlig struktur och navigering, ett tydligt produktsortiment samt ett inspirerande koncept i avsnitt om din inomhusmiljö, säger Per Dahlin, Digitaliseringsansvarig på Fresh AB.
 

Guidar dig till en bra inomhusmiljöPå nya fresh.se finns en tydlig ventilationsguide som guidar dig rätt i valet av ventilationsprodukter samt hjälper dig förstå vad du behöver för att förbättra din inomhusmiljö. Det finns bland annat ventilationstips för olika hustyper och tips på hur du kan ventilera olika typer av rum i din bostad, allt för att du ska må så bra som möjligt hemma.

Fullmatade produktsidorProduktsidorna är försedda med både texter, bilder, manualer, produktblad och animeringar för nedladdning. Tydlig FAQDen nya kundtjänstsidan är utrustad med FAQ uppdelat på kategorinivå så besökarna kan hitta svar på de vanligaste frågorna. Det är också enkelt för besökarna att hitta sina närmaste återförsäljare. Välkomna in på nya fresh.se Vi är en av Skandinaviens ledande leverantörer av ventilationsprodukter. Vi har sedan 70-talet levererat högkvalitativa lösningar och system för en bättre innemiljö till kunder över hela världen. Våra lösningar är konstruerade och tillverkade med optimal kvalitet för en hög driftssäkerhet och lång livslängd. Med en egen konstruktionsavdelning och tillverkning erbjuder vi korta ledtider och en hög flexibilitet. Skandinavien är den starka marknaden men företaget eller dess dotterbolag är även verksamma på exportmarknader utanför Skandinavien såsom Tyskland, Storbritannien, Holland och Japan. Företaget grundades 1969 i Gemla utanför Växjö i Småland, där det fortfarande är verksamt. Antal medarbetare är 70 personer och omsättningen är ca 213 Mkr SEK.

 
 

 

Källa: http://www.byggbasen.com/ftg/fresh_ab/12201.html

Annonser