Ekstrands lanserar fönster på BIMobject

Nu lanserar Ekstrands skjutfönster Patio life samt superfönstret Energy Concept 90 på BIMobject. EC/90 är ett fönster med högsta fokus på energieffektivitet, hållbarhet och miljö. Under våren kommer även Ekstrands ytterdörrar att lanseras på BIM.
 

Ekstrands tillverkar ytterdörrar, innerdörrar och fönster för kunder med högre krav. Ekstrands produkter kännetecknas av design, hög kvalitet och innovativa detaljlösningar. Stor flexibilitet i mått och utförande samt fokus på miljö och hållbarhet. Ekstrands produkter har marknadsledande värmeisoleringsförmåga och kan levereras med passivhuscertifiering.

Ekstrands Dörrar & Fönster är en historia om innovativa lösningar, envishet och entreprenörskap som sträcker sig tre generationer tillbaka i tiden. Sven Ekstrand började tillverka snickerier i slutet av 40-talet. Dörrar och fönster har alltid varit företagets huvudsakliga produktområde. Yrkesstolthet är grunden för en filosofi om att tillverka de bästa produkterna till det bästa priset, kundnytta är ett ledord hos oss. En ytterdörr eller ett fönster skall inte bara vara vackra att titta på, de skall ha en bra funktion och hålla många år efter köpet.
 

Innovativa lösningar som diffussionspärrande skikt i ytterdörrar kommer från huset, en konstruktion som hela branschen använder sig av idag. Foderbildande karmar och väderbeständiga ytskikt är andra exempel.
 

Ekstrands Dörrar & Fönster är ett traditionellt familjeföretag och drivs idag av andra och tredje generationen. Företaget har produktionsanläggningar utomlands men huvudfabriken med centrallager och kontor ligger i skånska Osby. Ekstrands omsätter i Sverige omkring 160msek men är fortfarande en liten tillverkare. Ekstrands tror på service och närhet till kunden, något som inte alltid är en självklarhet idag. God soliditet och AAA-rating sedan många år ger kunden en stor trygghet.

  

Källa: http://www.byggbasen.com/ftg/ekstrands_dorrar_%26_fonster_ab/11167.html

Annonser