Nya speglar från Smedbo i blickfånget

Smedbo lanserar nya rak- & sminkspeglar! Serien OUTLINE får nu två nya medlemmar i LED-speglarna FK478EP och FK488EP. Speglarna har en avskalad elegant design och är seriens första speglar med nyutvecklad sensoraktiverad LED-belysning.

Speglarnas stomme är tillverkad i massiv mässing med en spegeldiameter på 215 mm med 7 ggr förstoring. Den inbyggda rörelsesensorn tänder spegelns ljusring vid rörelse på 15 cm avstånd och släcks sedan automatiskt efter 12 sekunder utan rörelse. Speglarna laddas via USB-kabel och har en mycket lång batteritid.

Båda speglarna är testade och certifierade enligt IP21. IP (International protection) är en märkning som beskriver hur tålig en armatur är mot damm samt inträngande vatten och ånga. Ett badrum kan delas in i olika IP-zoner som talar om för oss vilken som är den lägsta tillåtna IP-klassen i respektive zon. Speglarna är certifierade för IP21, vilket är standard för de vattenfria delarna i våtutrymmet, det vill säga utrymmena som inte innefattar dusch eller badkar.

OUTLINE FK487EP och FK488EP finns hos Smedboåterförsäljare samt i vår webshop på smedbo.se.

FK487EP: väggmonterad
FK488EP: fristående

1967 togs det första spadtaget i historien om Smedbo när badrumsserien Herrgård introducerades. Idag säljs Smedbo badrumsserier över hela världen. I huvudsak tillverkas produkterna med en kärna av solid mässing. Badrumsserierna finns att få med olika ytbehandlingar, vilket gör produkterna mer motståndskraftiga och ökar deras hållbarhet.

Sortimentet har över tiden utökats med flera badrumsaccessoarer, så som handduksvärmare och speglar. 

 

Källa: http://www.byggbasen.com/ftg/smedbo_ab/19265.html

Annonser