LK Hyrutrustning – Rätt maskin, i rätt tid och på rätt plats

Är du i behov av maskiner eller verktyg under en kortare period, till ett enskilt projekt eller vill du ha en fast månadskostnad där allt ingår? LK erbjuder nu verktyg för uthyrning och hyrköp. Allt efter ditt behov.

LK har de flesta av sina maskiner och verktyg för deras produkter och system tillgängliga för korttidsuthyrning. Samtliga maskiner är alltid noga kontrollerade och genomgångna för att de garanterat ska vara i bästa skick när du ska använda dem. Snabba leveranser och god service är ledord för att du ska få rätt maskin i rätt tid och på rätt plats.

- Utöver uthyrning erbjuder vi även hyrköp som är ett bekvämt sätt att få en fast månadskostnad där allt ingår och efter avslutad avtalsperiod är maskinen din. Du kan välja på 12, 24, 36 eller 48 månaders betalning. Genom uthyrning och hyrköp erbjuder vi nu en möjlighet för våra kunder att få en bekymmersfri vardag genom att minska investeringen men ändå få tillgång till fler maskiner, säger Fredrik Svensson, affärsutvecklingschef på LK Systems.

LK Serviceverkstad i Gävle är auktoriserad för service och kalibrering.

Samtliga maskiner servas och kalibreras regelbundet i LK:s egen verkstad, av certifierade och erfarna servicetekniker. Allt för att du som kund ska få maskiner av högsta kvalitet. Om du hyr över en längre period eller gör ett hyrköp över flera år, kallar LK in maskinen för service när det är dags. Enkelt och bekvämt.

Är du intresserad? Kontakta din LK-representant eller något av de lokala säljkontoren. LK hjälper dig med rådgivning, så du får rätt maskin anpassad för ditt ändamål. 

Kategorier

· Pressmaskiner

· Pressbackar

· Byggpannor

· Rörvindor

· Bockverktyg

· Rörriktverk

  

Källa: http://www.byggbasen.com/ftg/lk_systems_ab/32652.html

Annonser