Ett handtag och låsvred du aldrig behöver röra...

Skapa en beröringsfri, tillgänglig och hygienisk toalett med dörrautomatik och beröringsfria kontakter - lås, lås upp och öppna dörren med en enkel handrörelse.

NEXT Touchless WC är vårt nya kit för en beröringsfri, tillgänglig och hygienisk passage. Samtliga komponenter ingår i paketet och är redo att installeras. Förutom att öka tillgängligheten, spelar automatiska dörrar en viktig förebyggande roll då de förhindrar tusentals människor från att röra vid samma handtag. Arkitekter som väljer att använda dörrar med automatisk öppning växer ständigt, inte bara för att tillhandahålla en service till sina kunder utan också av hygieniska skäl.

Tillsammans med beröringsfria kontakter, som aktiveras med en enkel handrörelse, hoppas vi kunna möta det uppenbara behov av användarvänliga och smarta system som sätter människor hälsa i största fokus. I vårt kit NEXT Touchless WC ingår dörrautomatiken NEXT 75 samt de komponenter som krävs för att skapa en beröringsfri, tillgänglig och hygienisk passage. 

  

Källa: http://www.byggbasen.com/ftg/avancerad_entr%C3%A9_teknik_i_huskvarna_ab/44636.html

Annonser