Åhmans i Åhus AB > ÅÅ Special: Panorama

ÅÅ Special: Panorama

Panoramahissar, utanpåliggande hissar med stora glasytor, är en effektfull del av ett vackert designat hus. Panoramahissar ställer stora krav på utförande och design vilket gör att vår stora erfarenhet inom området kommer till sin rätt.

Vårt djupa och breda hantverkskunnande, som går tillbaka ända till 1860-talet då Åhmans startades som ett specialsnickeri, sträcker sig över ett flertal material. Vi behärskar trä, sten, metall och glas, och ofta kombineras de olika materialen för att skapa unika hisskorgar.

Tradition och erfarenhet kombineras idag med senaste spjutspetsteknologi inom konstruktion och 3d-teknik för att skapa vackra och slitstarka hisskorgar.

Läs mer om ÅÅ Special: Panorama på företagets hemsida

Åhmans i Åhus AB
Hemsida: http://www.ahmans.se

Åhmans i Åhus AB

Åhmans Åhus, grundat 1860, är idag ledande oberoende tillverkare av hisskorgar och hissinredningar i Skandinavien. Familjeföretaget med ca 45 anställda bedriver bl.a. en egen konstruktionsavdelning, snickerier och metallbearbetning. Vi har en mångårig erfarenhet av utlandsleveranser och montering på plats. Försäljning av hissar för ny- och ombyggnadsobjekt äger rum genom auktoriserade hissinstallatörer, vilka även ansvarar för leveransen till beställaren.