Åhmans i Åhus AB > ÅÅ Special: Trähissar

ÅÅ Special: Trähissar

Känslan som finns i en vacker traditionell trähiss är något speciellt. Vill man bevara eller skapa ett intryck av exklusivitet i sin fastighet är ofta trähissen det rätta valet.

På Åhmans i Åhus har vi byggt och renoverat otaliga trähissar under åren. Det är inte ovanligt att vi, efter många års daglig användning, får uppdraget att renovera eller byta ut en hiss vi byggde på 30-40-talet.

Trähissar behöver dock inte alltid vara traditionella, det kan många gånger vara klokt att utnyttja trä i skapandet av ytterst moderna och designade hissar. Trä är ett tidlöst material.

Både nyproduktion och renovering till nyskick är vanliga uppdrag.

Läs mer om ÅÅ Special: Trähissar på företagets hemsida

Åhmans i Åhus AB
Hemsida: http://www.ahmans.se

Åhmans i Åhus AB

Åhmans Åhus, grundat 1860, är idag ledande oberoende tillverkare av hisskorgar och hissinredningar i Skandinavien. Familjeföretaget med ca 45 anställda bedriver bl.a. en egen konstruktionsavdelning, snickerier och metallbearbetning. Vi har en mångårig erfarenhet av utlandsleveranser och montering på plats. Försäljning av hissar för ny- och ombyggnadsobjekt äger rum genom auktoriserade hissinstallatörer, vilka även ansvarar för leveransen till beställaren.