Llentab AB > Affärsbyggnader

Affärsbyggnader

Llentab är tillverkare av stålhallar i form av affärsbyggnader och handelsbyggnader. Bra affärer grundas på en bra atmosfär. Llentab har kunskaperna som krävs för att få det rätt.

En del byggnader har både visningslokaler och kontorsdel. Till exempel utställningshall för
bil- och möbelbranschen. Livsmedelsbutiker eller varuhus för byggindustrin är ytterligare exempel på byggnader som vi tillsammans med kunden tar fram bra lösningar på. Titta gärna in i vår referensdatabas för att se flera exempel.

Läs mer om Affärsbyggnader på företagets hemsida

Llentab AB
Hemsida: www.llentab.se

Llentab AB

Llentab AB är Leverantör och har tillverkning och montering av stålhallar, lagerhallar, systemhallar och andra hallbyggnader.

LLENTAB´s koncept för stålbyggnader är hyllat för dess effektiva konstruktion, höga kvalitet och goda anpassningsförmåga till olika krav och behov. Ett flexibelt val för kunder med visioner; berätta din dröm för oss och vi gör den till verklighet med vårt koncept.

Historien börjar 1972 där kärnan till allt skapas av familjen Lindblad. Den vackra naturen i Bohuslän och den svenska västkusten har även gjort inverkan. Det är vår omgivning och dess anda som har format oss till vad vi är idag. Saker som kvalitet, tillit, flexibilitet och engagemang kommer från vårt kulturarv. Idag återspeglas detta i varenda produkt vi levererar.