ALT Hiss AB > ALT Slimline

ALT Slimline

ALT Hiss AB är leverantör av rulltrappor. ALT Slimline är rulltrappor för butiker, varuhus och köpcenter med mera.

Rulltrappan går också att anpassa för exempelvis offentliga miljöer som tågstationer. I butiksutförande har rulltrapporna glasbalustrader med slimlinehandledare. Det gör att det ser ut som om handledaren är fäst direkt på balustradglaset, vilket ger ett luftigt intryck.

Läs mer om ALT Slimline på företagets hemsida

ALT Hiss AB
Hemsida: www.alt.se

ALT Hiss AB

ALT Hiss AB är ett lokalt ägt fåmansbolag och har sedan starten 1994 huvudkontor och tillverkning i Småländska Alvesta. Genom regionkontor upp t o m Mälardalen och däröver återförsäljare så är man ett av få rikstäckande hissföretag. Ditt närmsta kontor hittar du på "alt.se" > "kontakta oss" eller bara kontaktar du oss på info@alt.se.

Företaget är tillverkare och installatör av personhissar, varuhissar och rulltrappor m m och är en stor aktör även inom eftermarknad med service och modernisering av befintliga enheter.

Produktomfånget innehåller: hissar, godshissar, handikapphissar, plattformshissar, hissdörrar, hisskorgar, hisslarm, hydraulhissar, linhissar, lågfartshissar, nödtelefoner, personhissar, rullbanor, rullstolshissar, rulltrappor, skruvhissar, småvaruhissar, stolliftar, sänghissar, trappliftar, tryckknappar, varuhissar, MRL, modernisering, hisservice.