ALT Hiss AB > ALT Slimline

ALT Slimline

ALT Hiss AB är leverantör av rulltrappor. ALT Slimline är rulltrappor för butiker, varuhus och köpcenter med mera.

Rulltrappan går också att anpassa för exempelvis offentliga miljöer som tågstationer. I butiksutförande har rulltrapporna glasbalustrader med slimlinehandledare. Det gör att det ser ut som om handledaren är fäst direkt på balustradglaset, vilket ger ett luftigt intryck.

Läs mer om ALT Slimline på företagets hemsida

ALT Hiss AB
Hemsida: www.alt.se

ALT Hiss AB

ALT Hiss AB är tillverkare och leverantör av bl.a. hydraulhissar, linhissar, personhissar, rulltrappor, handikapphissar, Trappliftar. Företaget utför även service och modernisering av hissar.

ALT Hiss AB registrerades 1994 men fanns sedan många år tidigare i planering, bakgrunden var nedmonteringen av anrika Devehissar som var ett av Nordens ledande hissföretag på framförallt bostads och industrihissar.

Bolaget startades och ägs idag av fyra delägare med lika många kompletterande bakgrunder, företaget ligger i Alvesta som är ledande ort i Norden på hissproduktion.

A-hissar, godshissar, handikapphissar, hissar, hissdörrar, hisskorgar, hisslarm, hydraulhissar, linhissar, lågfartshissar, nödtelefoner, personhissar, rullbanor, rullstolshissar, rulltrappor, skruvhissar, småvaruhissar, stolliftar, sänghissar, trappliftar, tryckknappar, varuhissar.