Altro Nordic AB > Altro Nuvola Gummigolv och Sportgolv

Altro Nuvola Gummigolv och Sportgolv

Altro Nuvola Gummigolv och Sportgolv från Altro Nordic AB är ett naturligt val för hårt trafikerade ytor

Gummigolv är speciellt lämpliga för hårt trafikerade ytor.

Egenskaper som gör att Altro Nuvola gummigolv imponerar är: från produktionsprocess till slutlig läggning visar Altro sin högklassiga produktfilosofi, hög kvalité, extrem slitstyrka och dessutom produkter som är miljövänliga.

Användningsområden: sporthallar, träningslokaler, skolor och andra offentliga lokaler.

Tidlös design
Gummigolv är ett av de bästa valen när det gäller maximal slitstyrka kombinerad med ett attraktivt utseende. Sedan årtionden tillbaka har testade och pålitliga gummigolv med pastillyta varit ett klassiskt kännetecken i många offentliga lokaler. Nu med Altro Nuvola Stratus kan Altro erbjuda ett omfattande urval av de populäraste pastillplattorna.

Naturliga råvaror
Högspecifika krav ställs på golvbeläggningar i såväl offentliga lokaler som i industrifastigheter. Altro Nuvola har oöverträffade egenskaper inom sitt område:

  • Dess mycket kompakta yta betyder att Altro Nuvola har hög slitstyrka och halksäkerhet och utmärkt motståndskraft mot cigarrettglöd. Ljusa färger kan visa svaga fläckar på ytan.

  • Enligt NT007 är Altro Nuvola brandgodkänt och därför idealiskt för användning i offentliga lokaler. Med sina utomordentliga ljudabsorberande egenskaper enligt DIN52110 och antistatiska egenskaper sörjer Altro Nuvola för en säker och bekväm miljö.

  • Altro Nuvola Cirrus som också finns i rullar ger en fogfri yta som skyddar undergolvet mot spill.

  • Lång livslängd och hög slitstyrka gör att dina golvbehov löses till en låg kostnad.

Läs mer om Altro Nuvola Gummigolv och Sportgolv på företagets hemsida

Altro Nordic AB
Hemsida: www.altro.se

Altro Nordic AB

Altro Nordic AB tillverkar säkerhetsgolv, halksäkra golv, sportgolv, industrigolv, butiksgolv mm.

Altros säkerhetsgolv har i över 50 år minskat halk- och fallolyckorna över hela världen. Det var Altro som utvecklade det första halksäkra golvet och som fortfarande leder utvecklingen under stort miljöansvar. Tack vare omsorgsfullt utvalda råvaror och en kvalitetssäkrad tillverkningsprocess bibehåller Altrogolven sin halksäkerhet, färgstabilitet och sina hygieniska egenskaper under hela sin långa livslängd.