Scandi Front AB > Aluminiumdörrar

Aluminiumdörrar

Scandi Front AB är tillverkare av aluminiumdörrar - Wicstyle 65 (Ski Center Åre), från Scandi Front AB


Dörrkonstruktion av isolerade aluminiumprofiler för: - In-/utåtgående dörrar, enkel-/pardörrar - Halvpendel-/slagdörrar - Dörrar med klämfri bakkant - Automatiska skjutdörrar

Huvudprofilerna är uppbyggda i trekammarsystem. Slät dörrfals för enklare skötsel. Dörrblad linjerar med karm och tätas med två packningar. Ger möjlighet att osynligt kombineras med WICSTYLE/LINE 65N oisolerad.

Läs mer om Aluminiumdörrar på företagets hemsida

Scandi Front AB
Hemsida: www.scandifront.se

Scandi Front AB

ScandiFront AB är en tillverkare av metallpartier för glasfasader, glastak, aluminiumdörrar och aluminiumfönster.

Vi vill inspirera till spännande och skräddarsydda lösningar, såväl klassiska som moderna, allt för att passa våra uppdragsgivares specifika önskemål och behov.

ScandiFront startade 1988. I dagsläget är vi 25 medarbetare och våra försäljningskontor finns i Stockholm, Malmö och Markaryd.

Tillverkningen sker i vår fabrik i Markaryd. Vi arbetar med Wiconas byggsystem som är väletablerat hos både arkitekter och entreprenörer.

Vår målsättning är att våra uppdragsgivare skall uppleva de produkter och tjänster vi erbjuder som säkra och effektiva samt att de motsvarar uppsatta krav och önskemål.
Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsförbättrande åtgärder genom att utveckla och förbättra våra produkter och tjänster.

Fasader, Aluminiumfasader, Stålfasader, Glaspartier, Vikdörrar, Skjutdörrar, Aluminiumpartier, Stålpartier, Dörrar, Fönster, Entrépartier.