Scandi Front AB > Aluminiumfönster

Aluminiumfönster

Scandi Front AB är tillverkare av aluminiumfönster - Wicline 65 (Octafarma) från Scandi Front AB


Fönsterprogram av isolerade aluminiumprofiler, för sido-/topp-/bottenhängda, dreh-kipp, ”franskt fönster” (lös mittenpost), pivå-/parallellskjut-/vik-/blockfönster samt fönsterband och fönsterdörrar. Huvudprofilerna är uppbyggda i trekammarsystem. Bågprofiler synliga eller dolda bakom karm.

Läs mer om Aluminiumfönster på företagets hemsida

Scandi Front AB
Hemsida: www.scandifront.se

Scandi Front AB

ScandiFront AB är en tillverkare av metallpartier för glasfasader, glastak, aluminiumdörrar och aluminiumfönster.

Vi vill inspirera till spännande och skräddarsydda lösningar, såväl klassiska som moderna, allt för att passa våra uppdragsgivares specifika önskemål och behov.

ScandiFront startade 1988. I dagsläget är vi 25 medarbetare och våra försäljningskontor finns i Stockholm, Malmö och Markaryd.

Tillverkningen sker i vår fabrik i Markaryd. Vi arbetar med Wiconas byggsystem som är väletablerat hos både arkitekter och entreprenörer.

Vår målsättning är att våra uppdragsgivare skall uppleva de produkter och tjänster vi erbjuder som säkra och effektiva samt att de motsvarar uppsatta krav och önskemål.
Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsförbättrande åtgärder genom att utveckla och förbättra våra produkter och tjänster.

Fasader, Aluminiumfasader, Stålfasader, Glaspartier, Vikdörrar, Skjutdörrar, Aluminiumpartier, Stålpartier, Dörrar, Fönster, Entrépartier.