AJ Produkter AB > Arbetsbänk Robust

Arbetsbänk Robust

Arbetsbänk Robust från AJ Produkter AB har en bänkskiva av härdad board, 40 m tjock. Ett mycket stabilt underrede gör att bänken tål en tuffare användning. Benen är ställbara i höjd 740-995 mm.


Bänklåda
Tillverkade i plåt, försedd med kullagrade gejdrar. Bredd 450 mm, djup 450 mm, höjd 130 mm. OBS!! Beställs separat

Verktygspanel "Wall" för väggmontering
Höjd 540 mm. Kan monteras både horisontellt och vertikalt.

Läs mer om Arbetsbänk Robust på företagets hemsida

AJ Produkter AB
Hemsida: www.ajprodukter.se

AJ Produkter AB

AJ Produkter är en av Sveriges främsta leverantörer av kontorsmöbler, klädskåp, brandsäkra förvaringsskåp, kontorsstolar, konferensmöbler mm.

Hur många företag har lyckats hålla fast vid sin ursprungliga affärsidé i över 30 år? Förmodligen ytterst få, men AJ Produkter är faktiskt ett av dem. Ambitionen att för kunder tillhandahålla produkter inom kontor, lager och materialhantering, ligger kvar. På samma sätt är företagets målsättning att eliminera mellanled mellan kunder och tillverkare oförändrad. AJ Produkters distributionsidé är att med hjälp av en produktkatalog och ett effektivt urval av produkter och deras tillverkare, tillhandahålla ett attraktivt produktsortiment.

Specialinredningar, Arbetsplatsutrustning, Arbetsstolar, Butiksinredning, Lyftutrustning, Mattor, Skärmväggar, Skåp, Personalskåp, Restaurangmöbler, Hotellmöbler, Skolmöbler, Städutrustning, Verkstadsutrustning, Lagerinredning, tipplåda.