AB Strängbetong > Arenor

Arenor

Strängbetong AB är leverantör av arenor i betong. Det blir allt viktigare att skapa arenor med tilltalande och profilerande exteriör.


Dagens arenor ställer nya krav. Ofta handlar det om multiarenor som skall utnyttjas för mycket mer än idrott. Samtidigt har arenorna i sig blivit en bärare av varumärken genom att de får sponsorernas namn. På grund av de nya kraven är det allt viktigare att skapa arenor med tilltalande och profilerande exteriör.

Invändigt måste man snabbt kunna ställa om mellan ishockeymatchen och rockkonserten. Byggnadskonstruktionen måste göras så att pelarna inte skymmer för mycket. Dessutom kräver evenemang med publikmassor i jubel och extas exceptionellt hög säkerhet.

Vi har tagit fram ett nytt koncept för läktarbyggen som klarar verkligt stora spännvidder. Samtidigt som vi bygger arenor med stor frihet.

Läs mer om Arenor på företagets hemsida

AB Strängbetong
Hemsida: www.strangbetong.se

AB Strängbetong

Strängbetong är tillverkare och leverantör som utför betongarbeten såsom montering av olika betongelement och prefabelement t ex väggelement, betongtrappor, balkonger i betong.
Strängbetong har nu tagit fram ett byggsystem, som gör att bostadshus kan tillverkas och monteras industriellt, men med individuell arkitektur och inredning.

Genom att utveckla och införa industriella metoder, som inverkar på hela byggprocessen, ska Strängbetong vara det företag i den svenska byggbranschen som främst förknippas med kostnadseffektiv, lean produktion samtidigt som utrymme skapas för arkitektonisk kvalitet.