AJ Hisskonsult AB > Aritco Living 6000

Aritco Living 6000

AJ Hisskonsult AB erbjuder försäljning och installation av villahissar.

Aritco 6000 är vår ledande modell av villahissar och konstruerad för att passa in precis där du vill ha den i ditt hem. Hissen finns i flera olika storlekar och det finns stora möjligheter till personifiering via livfulla detaljer som glasväggar, färger och golvalternativ samt detaljer i rostfritt stål. Med en lyfthöjd på upp till 13 meter, kan Aritco 6000 uppfylla alla dina behov, från några steg till flera våningar.

Läs mer om Aritco Living 6000 på företagets hemsida

AJ Hisskonsult AB
Hemsida: www.ajhkonsult.se

AJ Hisskonsult AB

AJ Hisskonsult AB sköter hela ledet från konsultation till försäljning och installation av olika hissar såsom trapphissar, plattformshissar, personhissar, lågfartshissar, A-hissar och B-hissar. Företaget är specialiserat på tillgänglighetsanpassning av bostäder, arbetsplatser och offentliga byggnader, med avseende på framför allt behovet av hissar. Eftersom Vi arbetar med ett brett produktprogram innebär det att vi fritt kan välja den hisstyp som är mest lämplig i varje enskilt fall med hänsyn till funktionskrav, byggnadsmässiga förutsättningar
eller andra villkor. Vi kallar oss ”Proffs på lågfartshissar” – kanske ett väl prententiöst tilltal men likväl ett uttryck för de uppgifter vi velat koncentrera oss och på de lösningar som vi kan erbjuda.