Orresta Dörr AB > Arkitektsupport

Arkitektsupport

Med Orresta arkitektsupport får du som inredare eller arkitekt enkelt få hjälp att pröva vad som är möjligt att tillverka och till vilken kostnad.


Orresta Arkitektservice ger dig utrymme och frihet att jobba vidare på egna idéer. Specialmått, materialkombinationer, massivt trä eller specialdesign.

Oavsett vad din fråga gäller lovar vi att inte spara någon möda för att hitta de bästa lösningarna. Vi ställer upp med bred och mångårig erfarenhet av att hitta lösningar på inredare, arkitekters och beställares idéer och uppslag.

Tel: 021-31 00 40
Fax: 021-31 00 59Läs mer om Arkitektsupport på företagets hemsida

Orresta Dörr AB
Hemsida: www.orrestadorr.se

Orresta Dörr AB

Orresta Dörr tillverkar designade trädörrar, fanerade trädörrar, trädörrar med dold karm, säkerhetsdörrar av trä, glaspartier av trä, mm

Fabriken ligger strax utanför Västerås med ca 30 anställda. Orresta Dörr är en medelstor dörrtillverkare, vilket ger en god flexibilitet vid specialtillverkning. Samtidigt som det finns tillräckliga resurser för större uppdrag. Ambitionen är att ge arkitekter och inredare möjlighet att ta steget utanför standardlösningens ram utan att fördyra ett projekt intill omöjlighet. Specialtillverkningen är idag lika omfattande som standard och dessutom i ständig utveckling.

Innerdörrar, Träinnerdörrar, Dörrar i trä, Innerdörrar i trä.