AB Derma > Arkitekturväv Space

Arkitekturväv Space

Arkitekturväv, rumsavskiljare, väggpanel - Arkitekturväv Space. Rostfria vävar som både är eleganta och robusta, stiliga och ruffa, skimrande och coola allt beroende på vilken väv man väljer hur man belyser den och i viken applikation man väljer att använda den i.

Arkitekturväv passar perfekt när man vill skapa ett högt estetiskt värde och vill designa inredningar, olika ytor och för andra applikationer både inne och ute.

Det finns många olika väv typer att välja mellan. Arkitekturväven går att använda inom de flesta segment som tex rumsavskiljare, väggpaneler, golvbeläggning såväl som balustrader och trappräcken.
Kombinerat med trä för att få en varm känsla, glas och stål konstruktioner för att skapa en high- tech- känsla. Med hjälp av ljus och skugga skapar man skimmer och genomskinlighet som ger varje projekt en unik och egen karaktär.

För att se projekt där Arkitekturväven används gå in på www.weavingideas.com då kommer ni in på vår huvudleverantör Haver & Boecker hemsida.

Läs mer om Arkitekturväv Space på företagets hemsida

AB Derma
Hemsida: www.derma.se

AB Derma

Derma AB arbetar med 4 olika verksamhetsområden:
• Tillverkning av metallfilter metallduk, syntetduk, syntetväv
• Rambespänning
• Analyssiktar, analyssiktmaskiner, ultraljudsrengörare
• Arkitekturväv av metall (fasader, invändigt tak, bullerskydd, solskydd med mera).

En stor målgrupp är industrin med behov av filter och siktdukar. Bl a har Derma AB tagit fram filter för rening av radioaktivt vatten. Med Arkitekturväven vänder sig företaget till arkitekter och byggherrar. Deras sofistikerade väv har många användningsområde som exempelvis: bullerskydd, solskydd, energibesparing med mera).

Derma AB samarbetar med ledande inom branschen varumärken som Haver & Boecker.

Med över 50 års erfarenhet av metallväv löser Derma AB de flesta av Era problem och önskemål.

Läs och se mera på Dermas AB hemsida.