AB Derma > Arkitekturväv Undertak

Arkitekturväv Undertak

Rostfria vävar för undertak, Arkitekturväv Undertak. Vi kan erbjuda arkitekter och designers ett brett sortiment av rostfria vävar med ett högt estetiskt värde, hög funktionalitet och en snygg undertaks design.

Det går att skapa olika visuella effekter genom val av väv och i kombination med ljussättning kan man få materialet att skina, se transparant ut, coolt och elegant eller varmt och diskret.

Väven kan levereras som plana paneler, konvexa eller konkava profiler eller som kassetter

Tillsammans med de estetiska kvaliteterna kan väven också hjälpa till att förbättra akustiken i en byggnad och gömma serviceutrustning så som kabelage,luftkonditionering och sprinkelsystem.
Med tanke på vävens öppna area bibehåller utrustningen sin effektivitet.

Arkitekturväven är tillverkad i rostfritt/syrafast stål och rengjord genom en speciell slutrengöringsprocess. Väven är beständig, robust och är dessutom obrännbar och motsvarar brandinspektionens kriterier för byggnader.

För att se projekt där arkitekturväven används gå in på www.weavingideas.com då kommer ni in på vår huvudleverantör Haver & Boecker hemsida som har stor erfarenhet och många projekt bakom sig.

Läs mer om Arkitekturväv Undertak på företagets hemsida

AB Derma
Hemsida: www.derma.se

AB Derma

Derma AB arbetar med 4 olika verksamhetsområden:
• Tillverkning av metallfilter metallduk, syntetduk, syntetväv
• Rambespänning
• Analyssiktar, analyssiktmaskiner, ultraljudsrengörare
• Arkitekturväv av metall (fasader, invändigt tak, bullerskydd, solskydd med mera).

En stor målgrupp är industrin med behov av filter och siktdukar. Bl a har Derma AB tagit fram filter för rening av radioaktivt vatten. Med Arkitekturväven vänder sig företaget till arkitekter och byggherrar. Deras sofistikerade väv har många användningsområde som exempelvis: bullerskydd, solskydd, energibesparing med mera).

Derma AB samarbetar med ledande inom branschen varumärken som Haver & Boecker.

Med över 50 års erfarenhet av metallväv löser Derma AB de flesta av Era problem och önskemål.

Läs och se mera på Dermas AB hemsida.