EPOX Maskin AB > Asfaltsågar

Asfaltsågar

Epox Maskin AB har försäljning av asfaltssågar. När vi introducerade MIKASAs asfaltsågar, betongsågar eller golvsågar, fanns inget liknande på marknaden.


Tvångsblandare används till att blanda bruk, färg, klister, gips, epoxi, akrylplast mm. De blandar snabbt, effektivt och tyst, med hjälp av horisontella roterande spatlar.

Vi representerar italienska IMER som tillverkar ett flertal maskiner för plattsättare och golvläggare och har valt att introducera två tvångsblandare med en bruttovolym på 60 respektive 120 liter.

Läs mer om Asfaltsågar på företagets hemsida

EPOX Maskin AB
Hemsida: www.epox.se

EPOX Maskin AB

EPOX Maskin AB säljer byggmaskiner som betongblandare, markvibratorer, kakelsågar, betongfräsar, stensågar, tvångsblandare och asfaltsågar.

Företaget grundades 1972 och har sedan dess, som generalagent för ett flertal välkända fabrikat, levererat lättare bygg- och anläggningsmaskiner till användare över hela landet. Vi arbetar i egna lokaler i Norrviken, Sollentuna, ca 1,5 mil norr om Stockholm. Här har vi utöver kontor också serviceverkstad och maskin- och reservdelslager. Du är välkommen att besöka oss på vardagar mellan 8.00 och 16.30.