SÅCAB Åkericentral AB > Asfalttransporter

Asfalttransporter

Asfalttransporter från SÅCAB Åkericentral i Stockholm. Vi har etablerat oss som en av Stockholms största och modernaste transportörer av asfalt.


Vi har kunskap – ständigt uppdaterad genom utbildning och kurser – och vi har semitrailers med isolerade flak, bottenlossande och samtliga är utrustade med speciella asfaltskapell. Vi har även 3-axlade boggiebilar och kranbilar som även är asfaltsutrustade. Vi har under dessa år utvecklat en mycket modern och speciell fordonspark för ändamålet.

Vi ser det som en ständig utmaning att vara bland de allra bästa på asfaltstransporter.

Läs mer om Asfalttransporter på företagets hemsida

SÅCAB Åkericentral AB
Hemsida: www.sacab.se

SÅCAB Åkericentral AB

SÅCAB Åkericentral AB är en medlemsägd lastbilscentral och entreprenadmaskinsförmedling i Stockholm. Vi är experter på alla typer av återvinning, grovtransporter och schakter för bygg och anläggning med extra stor kunskap och kapacitet när det gäller asfaltstransporter och marksaneringar.

Oavsett storlek på projektet är SÅCAB Åkericentral AB din partner.

Det började 1977, när fem åkare kände att de ville bygga en kvalitetscentral tillsammans. Vårt säte och kontor var då beläget i Årsta. Sedan dess har SÅCAB Åkericentral verksamhets utvecklats och består idag av 42 aktiva aktieägare som tillsammans tillhandahåller 98 enheter. Verksamheten är idag belägen i Länna där vi har kontor och även möjlighet till återvinning.