Allaway-CDS Centraldammsugare AB > BA-serien

BA-serien

Allaway-CDS är leverantör av centraldammsugare. BA-seriens centraldammsugare är den klassiska villamaskinen i modern tappning. Den är stor, stark och pålitlig.


För befintliga hus med källare eller andra biutrymmen är någon av BA-modellerna oftast rätt val. De har hölje av kraftig lackerad stålplåt, stor dammbehållare och effektiv cyklonrening. Anslutningen till rörsystemet görs med flexibla slangar. Maskinerna kan startas från doslocken eller med en knapp i handtaget, beroende på valet av städutrustning. Man kan även komplettera BA-modellerna med adapterkit för dammpåse för att få enklare skötsel.

BA 35 är standardmodellen som passar för de flesta hus. Den har kapacitet för upp till 30 meters rörlängd.

BA 40 har högre undertryck och klarar därför rörsystem upp till 45 meter.

BA 60 är den starkaste centralenheten för hemmabruk. Förutom extra stark sugeffekt har den också elektronisk mjukstart för bästa livslängd. Den är därför populär för professionella miljöer och större bostäder. Maximal rörlängd är 60 meter.

Läs mer om BA-serien på företagets hemsida

Allaway-CDS Centraldammsugare AB
Hemsida: www.allaway.se

Allaway-CDS Centraldammsugare AB

Allaway är leverantör av centraldammsugare för små och stora miljöer såsom bostäder, kontor, villor och även lättare industri.

CDS centraldammsugare AB startades redan 1984 som första aktör på marknaden centraldammsugare för egna hem, och har sedan dess varit generalagent för varumärket Allaway. Företaget ingår idag som helägt dotterbolag i den finska Allawaykoncernen med säte i Jyväskylä, Finland. Allaway Oy ägs av det tyska bolaget Top Air AG.

Återförsäljare och serviceställen finns med god geografisk täckning från norr till söder.

Produkter:
Allaway 1-fas centraldammsugare för villor, radhus, daghem, mindre kontor och lättare industri. Dammsugare och tillbehör designade för absolut högsta finishkrav.

För större komersiella miljöer finns 3-fas system, Manta serien.

BA-serien är det naturliga valet för placering i biutrymmen, t ex i källaren. PM-serien kan placeras i stort sett var som helst i huset.

Tillbehör:
Dammsugarpåsar, Dammsugarreservdelar, Dammsugarslangar, Föravskiljare, Stoftavskiljare Dammsugarmunstycke