Ryds Glas AB > Badrum

Badrum

Frostade glas, glasblock och glastegel i ett modernt badrum - Rydgruppen i hela Sverige!


Använd glas i ditt badrum - Aldrig förr har väl en ”gammal” trend blivit så ny och het igen.

Olika typer av frostade glas, glasblock och glastegel är inte någon ny företeelse i byggbranschen. Från början var det mest byggherrar och arkitekter som använde sig av tekniken med glasbetong i framförallt trapphus och kontorslandskap. Nu på senare år har tekniken på allvar tagit klivet in i "var mans hem". Med hjälp av en utvecklad monteringsteknik och ett enormt stort urval av mönster, färger och storlekar har glas blivit ett snyggt alternativ till väggar, kakel eller klinkers.

Visst är det något magiskt med glas. Det ger fantastiska ljuseffekter och speglingar som kan trollbinda den mest kritiske av alla betraktare. Den vanligaste bilden som dyker upp på näthinnan, när man hör ordet glasblock, är väl ändå som ersättare till fönstret, för att få ljusinsläpp och insynsskydd på samma gång. Visst är väl det en smart lösning men idag har fantasin tagit sig helt nya uttryck och det finns knappt några gränser kvar för vad som går att åstadkomma med glas.

Fristående duschar, duschväggar med inbyggd belysning, avdelare i badrummet eller kanske en hel vägg i glas. Listan kan göras oändlig och allt fler inser vilka fantastiska effekter man kan uppnå med hjälp av lite färgat glas och lite fantasi.

Som ett komplement till de stora glasblocken vill vi gärna passa på att nämna den underbart vackra glasmosaiken. De små glansiga bitarna som sätts ihop till strålande små konstverk gör badrummet värt ett besök, bara det. Eller kanske kakelplattor av glas.

Det skapar en enorm lyster i badrummet och med kompletterande färgade glasluckor i badrumsskåpen blir det till en färgsprakande helhet som talar sitt tydliga språk. Våga färg och ditt sinne skall bli färgat av det. Haka på den heta trenden att byta ut ditt badrum och gör det med finess. Låt färg och form harmoniera och du skall se att ditt nya badrum blir din älsklingsplats i hemmet.

Läs mer om Badrum på företagets hemsida

Ryds Glas AB
Hemsida: http://www.rydsglas.se/

Ryds Glas AB

Ryds Glas är dominerande på marknaden i Sverige inom glasmästeri och arbetar med byggnadsglas, glasreparationer, inglasning av balkong och altan, Schüco aluminiumprofiler mm.

Företaget har sitt ursprung i Sundsvall där Erik Ryd 1947 startade Ryds Glasmästeri. Därefter övertog sönerna Georg och Leif verksamheten som expanderade kraftigt såväl geografiskt som produktmässigt. Nu leds företaget av tredje generationen Ryd genom Leifs son Magnus.

Du hittar oss över hela landet som glasmästerier och/eller specialiserade bilglasföretag.

Glas är det material som är vår huvudprodukt och i kombination med t.ex. aluminium blir till fönster, dörrar, tak, fasadpartier m.m. Idag är Rydgruppen dominerande i Sverige när det gäller utbyte och reparation av bilglas. Många av våra verkstäder är specialiserade på enbart bilglas medan andra är s.k. blandglasmästerier med såväl planglas som bilglas i sitt produktprogram. Med vår geografiska spridning kan vi tillhandahålla tjänster i stort sett över hela landet.

Rydgruppen bygger på en affärsidé med lokala företag i samverkan. Närheten till kunderna och smidigheten hos de små lokala företagen kombineras med den samlade kompetensen och styrkan hos det större företaget. Alla våra engagerade medarbetare brinner för att göra just dig till vår nästa nöjda kund. Nöjda kunder är Ryds Glas bästa ambassadörer.