Örebro Parkett och Golv AB > Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Örebro Parkett och Golv AB utför badrumsrenovering. Vi har lång erfarenhet inom renovering av våtrum.

Läs mer om Badrumsrenovering på företagets hemsida

Örebro Parkett och Golv AB
Hemsida: www.opg.nu

Örebro Parkett och Golv AB

Örebro Parkett och Golv AB

Vi är ett auktoriserat golvföretag som erbjuder allt inom golvbranschen och arbetar endast med kvalitetsprodukter från välkända tillverkare. Våra professionella golvläggare har kunskaper om material och tekniker för att på bästa sätt lägga alla typer av golv snabbt och effektivt. Vi erbjuder privat- och företagskunder allt ifrån dammfri golvslipning till golvläggning samt renoveringar av bad- och våtutrymmen.

Våra kunder är allt ifrån privatpersoner till företag och fastighetsbolag i Örebro, Kumla och Hallsberg. Våra samarbetspartners och kunder är: Peab Bygg, Skanska direkt, Örebro byggservice, Örebro Kommun, Örebrobostäder, Kumlabostäder, Lindesbergsbostäder.

Idag finns ett stort urval av kakel och klinker, vackra plastmattor och våtrumstapeter att välja bland när det är dags att renovera badrum eller tvättstuga. Vi erbjuder kostnadsfria hembesök och återkommer med skriftlig offert på ditt nya golv eller badrum utan förpliktelser.

Har ni ett slitet trä och parkettgolv kan vi återskapa det till originalskick eller i nytt utförande genom golvslipning. När golvet är slipat erbjuder vi olika ytbehandlingar att välja mellan för att skydda golvet och bestämma dess utseende: oljat eller lackat, färgat eller naturellt.

Väljer ni att utnyttja ROT-avdraget halveras arbetskostnaderna för er.

Kontakta oss gärna för mer information.