Beslag Design AB > Badrumstillbehör

Badrumstillbehör

Badrumstillbehör från Beslag Design: Tvålpump CL 236 ur badrumsserien Cool-Line i rostfritt, mattborstat stål.


Cool-Line är en stilren badserie med ett antal badrumstillbehör som passar till de flesta badrum. Serien är framställd av rostfritt stål i en modern och tidlös design som kräver ett minimum av underhåll och rengöring. Cool-Line badrumstillbehör finns i mattborstat- och högglanspolerat stål. (OBS! Alla produkter finns dock inte i högglanspolerat. Gå in på respektive produkt för att se vilka som finns i det utförandet.)

Alla Cool-Line badrumstillbehör i mattborstat stål är lagervaror medan de högglanspolerade är beställningsvaror.

Beslag Design är ett branschledande lagerförande försäljningsbolag med mer än 30 års erfarenhet inom Beslag och Interiörprodukter. Vi bygger våra framgångar på ett brett produktsortimentoch de senaste inredningstrenderna från Europas ledande tillverkare.

Bland våra produkter finner du: Badrumstillbehör, Belysning, Bordsben, Stödben och Hjul, Dörrtrycken och tillbehör, Hyllbärare och Konsoler, Knoppar och Handtag, Krokar, Reling och Redskapssystem, Garderobsinredning.

Läs mer om Badrumstillbehör på företagets hemsida

Beslag Design AB
Hemsida: www.beslagdesign.se

Beslag Design AB

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel - att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett.

Vårt kontor och lager ligger i natursköna Båstad. Härifrån ger vi bästa tänkbara service till våra kunder, vilka återfinns i hela Norden och delar av Europa. Vi har som målsättning att ligga steget före med det allra senaste och att samarbeta med miljöanpassade leverantörer. Vi tar hem de hetaste nyheterna från i första hand Europa men även från andra delar av världen. Våra leverantörer består av både tryggt välrenommerade företag och nya pigga uppstickare.