Montal AB > Balkonger

Balkonger

Montal AB erbjuder projektering, tillverkning och montering av balkonger


För nya balkonger, byte av befintlig balkong eller utbyggnad. Vi använder balkongsystem med flexibla lösningar, som kan anpassas efter olika behov och krav. Balkongplattan kan erhållas som lättviktsbalkong eller betongbalkong. Lättviktsbalkongen är tillverkad i varmförzinkad plåt. Balkongens överyta är halkskyddad och väderbeständig. Undersidan består av vita plåtkasetter, vilket gör att balkongen får en ljus inramning.

Läs mer om Balkonger på företagets hemsida

Montal AB
Hemsida: www.montal.se

Montal AB

Montal AB är tillverkare till inglasning av balkonger, balkonginglasning, iglasning av uterum och iglasning av vinterträdgårdar, entrétak, balkongräcken mm.

Vi kan erbjuda dig ett skönt och ljust uteklimat året om. På Montal har vi ett brett utbud av vinterträdgårdar, och därför kan du vara säker på att hitta något som passar både dina önskemål och din plånbok. Vi bygger med moderna material och lösningar, så det blir både snyggt och säkert. Och vi har mängder med lösningar samtidigt som vi är experter på att skräddarsy en inglasad veranda, eller vinterträdgård, så du blir nöjd. Mer än nöjd!