Svenska Lumon AB > Balkongfasader

Balkongfasader

Med Svenska Lumons AB system för balkongfasader kan ni enkelt och smidigt anpassa balkongfasaden till arkitektens planer och riktningar.

Balkongens fasad är en viktig och synlig del av byggnaden. Tack vare vårt stora urval av färger för laminerat glas kan aluminiumdelarna enkelt målas så att de passar ihop med byggnadens färgskala. Era möjligheter är många – i kombination med olika panelmaterial i varierande färger ges ni chansen att skapa en helt unik balkongfasad.

Läs mer om Balkongfasader på företagets hemsida

Svenska Lumon AB
Hemsida: http://www.lumon.se

Svenska Lumon AB

Svenska Lumon tillverkar balkonginglasningar till bostäder som spar energi. Svenska Lumon tillverkar och monterar även ramlösa balkong- och terrassprodukter, solskyddsgardiner, balkonginglasning, balkongfasader och räcken.

Vi vill hjälpa våra kunder med sin hemtrivsel genom att förbättra och utöka användningen av deras uteplatser.

I takt med att marknadens efterfrågan och kundernas krav har ökat har Lumon som marknadsledande tillverkare av balkonginglasningar varit måna om att hänga med i samma snabba takt. Lumon ser alltid till att ligga i framkant och utveckla trendiga och hållbara produkter som anpassas efter den allt mer expanderande marknaden. Idag är Lumon ett känt internationellt varumärke som kunderna kan lita på.