Weland Aluminium AB > Balkonginglasning

Balkonginglasning

Tillverkare och leverantör av balkonginglassningar. Se balkonginglasning från Weland Aluminium och låt balkongen bli Din favoritplats, en plats för långa frukostar, avkopplande stunder i solen och mysiga ljumma kvällar. Med en inglasad balkong sitter Du utomhus men är ändå skyddad.Låt balkongen bli Din favoritplats, en plats för långa frukostar, avkopplande stunder i solen och mysiga ljumma kvällar. En plats för frisk luft när lägenheten känns för trång. Och med en inglasad balkong sitter Du utomhus, men ändå skyddad från regn och rusk. Balkongen blir ett extra rum där Du kan njuta redan från vårens första solstrålar.....

Hogstad balkonginglasning FOCUS är ett genomtänkt system med en mycket stabil uppbyggnad och väl fungerande lösningar. För att underlätta fönsterputsningen är skjutluckorna öppningsbara så man tryggt kan stå kvar på balkongen och putsa glasen på båda sidor. Inglasnings-systemet FOCUS kommer måttanpassat och klart till arbetsplatsen, vilket medför ett snabbt och smidigt montage.Läs mer om Balkonginglasning på företagets hemsida

Weland Aluminium AB
Hemsida: www.welandalumi.se

Weland Aluminium AB

Weland Aluminium AB är en tillverkare och leverantör med försäljning av produkter såsom t ex industriräcken, modulräcken, handikappramper, balkongräcken, stålbalkonger, ståltrappor, mm. Vi är ett företag med inriktning mot industrin, väg och vatten samt byggnadsindustrin.

Weland Aluminium AB är ett dotterbolag till Weland AB, som är ett familjeägt tillverkande företag med huvudkontor i Smålandsstenar och företag på olika platser i Sverige och utomlands. Totalt arbetar ca 900 personer inom Weland-koncernen som omsätter ca 1,9 miljarder kronor. Bolaget startade 1947 och har idag arbetat upp ett brett produktsortiment såsom gallerdurk, spiraltrappor, raka trappor, taksäkerhetsprodukter, ramper, gångbanor, smides-räcken, gallermöbler och slitsdurk.

Weland Aluminium AB har sin produktion i nybyggda lokaler om 10 000 m² på Björnstorps industriområde, utmed Riksväg 25, i Alvesta. Vi levererar våra produkter till Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland och Polen. Detta gör att vi har en flexibel kund- och produktanpassning.Extra sökord: Trappa, Handikapputrustning, Aluminiumramper, Ramper, Balkonginfästningar, Infästningar, Aluminiumplattor, Balkongplattor, Betongplattor, Aluminiumbalkonger, Stålbalkonger, Inglasningar.