KD Solskydd AB > Balkongmarkiser

Balkongmarkiser

KD Solskydd är tillverkare med försäljning av balkongmarkiser. Balkongmarkiser finns till försäljning i ett stort utbud av modeller och färger.


Balboa Balkongmarkiser är avsedd att användas på balkonger där man har ett tak eller en balkong ovanför.

Denna markis gör att balkongen kan utnyttjas mer när den får ett flexibelt skydd.

Markisen är enkel att montera med stödben som spänns fast mellan golv och tak, det enda verktyg som behövs är en skiftnyckel. Markisen regleras med band, växel med vev eller vevbox med lina/band. Den senare rekommenderas i de fall där användaren har nedsatt styrka i armar. Kan även motoriseras !

Vi vill poängtera att våra benstativ är gjorda av strängpressad anodiserad aluminium, detta för att det förekommer de som levererar benstativ i galvat stål.

Läs mer om Balkongmarkiser på företagets hemsida

KD Solskydd AB
Hemsida: https://kdsolskydd.se/

KD Solskydd AB

KD Solskydd AB är en leverantör och tillverkare av solskyddsprodukter från Nordic Light som plisségardiner, lamellgardiner, persienner och alla typer av markiser. Vi är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet i ryggen och vi finns i värmländska Degerfors. Här producerar vi tusentals markiser och persienner varje år på en yta av 3000 kvm

Vår omsättning ligger runt 50-60 miljoner med en personalstab runt 25-50 personer beroende på säsong. Med kvalité och leveranssäkerhet som mål har vi en av de modernaste produktionslinjerna i branschen och vi jobbar kontinuerligt med ytterligare förbättringar.

Egna Sökord:
Fasadpersienner, Lamellgardiner, Markiser, Solskydd, Solskyddsprodukter, Persienner, Plisségardiner, Screen, Somfy,