TBO Haglinds AB > Balkongräcke Original

Balkongräcke Original

TBO Haglinds AB är tillverkare av balkongräcken. Balkongräcke Orginal Passar till balkongen på hus från 40-, 50-, och 60-talet.


Din balkong ska kännas rätt, inte bara för dig, den ska kännas rätt även för huset och arkitekturen. TBO erbjuder ett brett urval av räcken och frontbeklädnader. Vi har dessutom egen verkstad där vi kan specialforma ditt räcke helt efter dina önskemål.

Läs mer om Balkongräcke Original på företagets hemsida

TBO Haglinds AB
Hemsida: www.tbo.se

TBO Haglinds AB

TBO Haglinds AB är leverantör, bygger, monterar och utför balkongentreprenad, balkongrenovering, balkongplattor, inglasning av balkonger, räcken till balkonger, balkonger.

Vi på TBO har byggt, levererat och monterat balkonger sedan 1984. Det gör oss till det äldsta företaget i vår bransch. Över 25 000 balkonger har under åren lämnat vår industri i lilla Arboga och sitter monterade hos nöjda kunder runt om i Sverige och Norge.

Vi monterar balkonger på fastigheter som idag helt saknar balkonger, och vi byter till större och modernare där balkongerna är för små eller har blivit gamla och slitna. Oavsett arkitektur, eller vilken tidsepok er fastighet är ifrån, producerar vi balkonger som smälter in och pryder sin plats på er fasad. Självklart levererar vi även till byggen och nyproduktion.

Balkong, balkonger, balkonginglasning, balkongentreprenad, balkongplattor, industriservice, inglasad balkong, inglasning av balkonger, legoarbeten för industri, måttbeställda räcken, räcken i aluminium, smide för renovering, smidesarbeten, TBO-hallen.