AB Joma > Balkskor

Balkskor

Joma AB är leverantör av balkskor. Balksko Kombi är en balksko som används vid anslutning av balkar i samma plan och vid anslutning mellan pelare och balk.


Balkskon är försedd med både spik- och bulthål och kan monteras till trä, betong, lättbetong eller tegel. Balksko kombi finns även med inåtvända flikar och betecknas då typ i.

JOMA AB - specialisten på plåt och tråd. Vi tillverkar byggbeslag och kramlor för byggnadsindustrin. Riktar, kapar och bockar tråd. Vi arbetar i rostfritt/rostfritt syrafast. Försäljning av tråd. Tillverkning av produkter efter kundspecifikation. Vi erbjuder även produkter inom murverksarmering och spännband.

Läs mer om Balkskor på företagets hemsida

AB Joma
Hemsida: www.joma.se

AB Joma

JOMA AB är en tillverkare och leverantör av byggbeslag, fästelement, murverk, spikplåt, takfästen med mera..

JOMA AB - For a Better Connection. Vi tillverkar byggbeslag och kramlor för byggnadsindustrin. Riktar, kapar och bockar tråd. Vi arbetar i rostfritt/rostfritt syrafast. Försäljning av tråd. Tillverkning av produkter efter kundspecifikation. Vi erbjuder även produkter inom murverksarmering och spännband.

Jomas fabrik och huvudkontor är belägen i Målskog i den mycket expansiva och företagsrika Gnosjöregionen, en region som präglas av entreprenörsanda och innovationskraft. Bearbetning av rostfritt material är en del av företagets specialiteter. Jomas stora lagerkapacitet och höga servicegrad garanterar snabba leveranser av standardsortiment.

Maskinparken omfattar excenterpressar med en kapacitet på upp till 225 ton. Dessutom maskiner för spiktillverkning, cnc, styrd trådbockning, riktning och kapning av tråd. Företaget har egen verktygsavdelning, konstruktionsavdelning och el- avdelning.

Produkterna marknadsförs och försäljes på den nordiska och europeiska marknaden.

JOMA AB arbetar i hela Sverige och är en del av EBIM-Gruppen.