Dalform AB > Bänkar & Kroklister

Bänkar & Kroklister

Dalform AB är tillverkare och leverantör av bänkar och kroklister.


Stabila sittbänkar och kroklister som tillverkas i flera olika längder och utföranden – välj mellan fristående eller vägghängt. Bänkarna byggs med sits av klarlackerad svensk furu eller björk som standard, alternativt vitmålat. Svenskt kvalitetsstål används till ståldetaljerna och som standard finns grått eller vitt att välja på. Självklart levererar vi gärna bänkar och krokar även i andra kulörer, mått, träslag, ytbehandlingar och laminat om så önskas. Dalforms sittbänkar och kroklister utvecklas och tillverkas i Säter, Dalarna.

Läs mer om Bänkar & Kroklister på företagets hemsida

Dalform AB
Hemsida: https://dalform.se/

Dalform AB

Dalform AB är tillverkare och leverantör av förvaringsskåp, klädskåp, värdeskåp, elevskåp, personalskåp med mera i ett flertal modeller.

Skåpen tillverkas med höga krav på kvalitet i form av styrka/stabilitet, design och service. I skolan, i badhuset eller på kontoret ska den personliga integriteten värnas. Välvda dörrar, stabila stommar och läckra färger ger både harmoni och trygghet.

Skåp som tillverkas av Dalform är elevskåp / skolskåp i olika modeller och klädskåp för badhus, idrottsanläggningar, kontor och industrin. Dessutom laptopskåp och skåp med värdefack samt mediacentraler/IT-skåp.

Kontakta Dalform AB i Säter när ni söker badhusskåp, bänkskåp, elevklädskåp, elevskåp, förvaringsskåp, intelligenta skåp, IT-skåp, kapprumsinredning, klädfackhylla, klädfackhyllor, klädskåp, korghållare, kroklister, laptopskåp, lågskåp, mediacentraler, omklädningsskåp, personalskåp, sittbänkar, skohylla, skohyllor, skolskåp, småfacksskåp, värdefacksskåp. Mer information om respektive produkt finns på företagets hemsida.