Baseco Golv AB > Baseco Fjällflora

Baseco Fjällflora

Fjällvärldens unika växtlighet har gett oss inspiration till väggpaneler i sju olika färger. Vi kallar serien Fjällflora och precis som våra andra paneler och golv är de tillverkade av den högkvalitativa lappländska furan.


Panelerna i serien Fjällflora är färdigbehandlade och finns i sju olika färger och fyra olika profiler. De kan med fördel användas istället för en tapetserad fondvägg som kontrast till något av våra många golv. Våra paneler är tillverkade av den senvuxna lappländska furan och är dessutom torkade till cirka 8 procents fuktighet. Det ger formstabila paneler av yppersta kvalitet.

Läs mer om Baseco Fjällflora på företagets hemsida

Baseco Golv AB
Hemsida: www.baseco.se

Baseco Golv AB

Baseco i Sorsele tillverkar massiva trägolv, stugor och paneler för väggar och tak. Våra golv och paneler är gjorda av senvuxen och mycket stark fura och gran som vuxit i minst 100 år. De är dessutom torkade till cirka 8 procents fuktighet vilket ger formstabila produkter av yppersta kvalitet.

Vi har ett stort sortiment av färdigbehandlade golv och paneler i olika färger och utföranden. Sedan vi inledde vår golvtillverkning 1980 arbetar vi hela tiden med att ta fram nya produkter för både den nationella och internationella marknaden.

Vi på Baseco lever och verkar sedan generationer tillbaka i barrskogsbältet i Lappland. Det har gett oss stor kunskap och erfarenhet när det gäller både hantverket och den viktiga vidareförädlingen av skogen. När du köper en produkt från Baseco kan du med andra ord vara säker på att du får både kvalitet och skönhet som varar år ut och år in.