Baseco Golv AB > Baseco formstabila paneler

Baseco formstabila paneler

Våra paneler för väggar och tak är tillverkade av den senvuxna lappländska furan och går utmärkt att kombinera med våra golv. Eftersom de är torkade till cirka 8 procents fuktighet är de både formstabila och av hög kvalitet.


Basecos vägg- och takpaneler bidrar till ett lika genuint som stilrent och spännande uttryck. Panelerna är färdigbehandlade och finns i släthyvlat eller strukturborstat utförande. Du kan välja mellan fyra olika profiler och hitta den stil som passar dig bäst. Eftersom de är tillverkade av den senvuxna och tåliga lappländska furan och dessutom är möbeltorra, kan du vara säker på att du får produkter av hög kvalitet som du kan njuta av år efter år.

Läs mer om Baseco formstabila paneler på företagets hemsida

Baseco Golv AB
Hemsida: www.baseco.se

Baseco Golv AB

Baseco i Sorsele tillverkar massiva trägolv, stugor och paneler för väggar och tak. Våra golv och paneler är gjorda av senvuxen och mycket stark fura och gran som vuxit i minst 100 år. De är dessutom torkade till cirka 8 procents fuktighet vilket ger formstabila produkter av yppersta kvalitet.

Vi har ett stort sortiment av färdigbehandlade golv och paneler i olika färger och utföranden. Sedan vi inledde vår golvtillverkning 1980 arbetar vi hela tiden med att ta fram nya produkter för både den nationella och internationella marknaden.

Vi på Baseco lever och verkar sedan generationer tillbaka i barrskogsbältet i Lappland. Det har gett oss stor kunskap och erfarenhet när det gäller både hantverket och den viktiga vidareförädlingen av skogen. När du köper en produkt från Baseco kan du med andra ord vara säker på att du får både kvalitet och skönhet som varar år ut och år in.