AlfaBryggan AB > Båtslipar/Båtvagn

Båtslipar/Båtvagn

Alfabryggan AB är leverantör av båtslipar och båtvagn på räls. Med båtslipar parkerar du båten på land för att enkelt och snabbt kunna komma ut på vattnet.

Den unika trappan och fjärrkontrollen gör att du imponerar på familj, vänner och omgivning. Du kommer att spara in alla varvsutgifter och behöver inte bottenmåla. EasyBoatRoller är ett både enkelt, roligt och miljövänligt alternativ att förvara båten på – året om.

Läs mer om Båtslipar/Båtvagn på företagets hemsida

AlfaBryggan AB
Hemsida: www.alfabryggan.se

AlfaBryggan AB

AlfaBryggan AB Modern-Marin-Miljö
Flytbryggor, pontoner, miljöbryggor, båtslipar, skruvpålar mm
AlfaBryggan AB erbjuder ett näst intill oändligt sortiment av bryggor och pontoner i alla dess former, byggda i moderna hållbara och miljövänliga material. AlfaBryggan representerar flera stora Nordiska tillverkare. Tillsammans med kunden väljer vi den typ av flytbrygga eller ponton som passar för aktuellt projekt. Vi kundanpassar marinor, angöringsbryggor, badanläggningar, pontonbroar, pontonplattformar och mycket mera. Den populära Miljöbryggan exempelvis finns i flera modeller i form av mottagningsanordning och med sopåtervinning.
AlfaBryggan kan på konsultuppdrag förse er med plan- och 3D-ritningar och specifikationer inför bygglov eller upphandlingar med ska-krav enligt LOU.
Fördelen med att anlita AlfaBryggan AB är att man får en produkt av högsta kvalitet och ett trevligt bemötande samt kunskap i form av många års erfarenhet med flera referenser som vi är mycket stolta över. Produkterna byggs oftast i fabrik i en kontrollerad miljö och transporteras sedan direkt till kund där de utifrån en utarbetad förankringsplan för den aktuella platsen monteras av oss eller av en lokal montör. Se referenser: http://tinyurl.com/referenser
Vi ger dig produkten och tryggheten som hos ett stort företag samtidigt med den personliga kontakten som bara ett mindre företag kan erbjuda.
Våra kunder är kommuner, båtklubbar, byggentreprenörer, väg-, brygg-samfällighetsföreningar samt privatpersoner.
Andra produkter vi marknadsför är båtslipar, skruvpålar, bastuhus och bullerskydd.
Välkommen att kontakta oss!
Tack.