Tak & Tillbehör > BauderPIR SPOUW

BauderPIR SPOUW

Tak & Tillbehör har försäljning av BauderPIR SPOUW, den senaste generationens väggisolering.

BauderPIR vägg är särskilt utformat för att möta efterfrågan på isolering med maximal isoleringseffekt kombinerat med minimal tjocklek.

Läs mer om BauderPIR SPOUW på företagets hemsida

Tak & Tillbehör
Hemsida: www.takochtillbehor.se

Tak & Tillbehör

Tak & Tillbehör har försäljning och utför entreprenad, montage av utvändig takisolering, PIR isolering, polyuretanisolering, tilläggsisolering, taktegel, takpannor, tilläggsisolering, byggnadsentreprenörer, byggnadssnickeri, renovering, ombyggnad, tillbyggnad, byggnadsentreprenörer, rot-avdrag.

Företaget är en rikstäckande grossist, importör och distributör av takprodukter med huvudinriktning på PIR isolering och lertegel.
Vi har mer än 20 års branscherfarenhet.Under åren har vi erhållit stor kunskap inom renovering, ombyggnad och tillbyggnad ( ROT). Vårt specialområde är utvändig takisolering och takbyte. vi kan även erbjuda komplettlösningar inom takområdet. Vi har både privat och företag som kunder.

Det är kunden med sina ideér och önskemål som alltid står i fokus. Under hela arbetsprocessen är ett samarbete och en dialog med kunden som är viktigt för oss.
Våra nyckelord är kompetens, professionalism och kundens tillfredsställelse, vilka är verksamhetens basis och därmed vår framgång.