PJ Parkettgolv AB > Behandling med hårdvaxolja

Behandling med hårdvaxolja

PJ Parkettgolv AB utför behandling med hårdvaxolja i Stockholm. Golvet ser oljat ut men har ändå den skyddande slitytan som lacken ger.


Hårdvaxoljan tränger ner i träet som oljan, medans vaxerna stannar även kvar på ytan och ger en mycket stark och vattenavisande yta.

Hårdvaxoljan kan punktrepareras som oljan och kan underhållas vid behov med hjälp av underhållsvax. Vi använder oss av hårdvaxoljor från BONA, WELIN&Co och SAICO.

Hårdvaxoljan är extremt vattenavvisande och fungerar även utmärkt på köksbänkskivor, bord, bardiskar mm. En behandlad yta tål spill av vin, öl, cola, kaffe, te, fruktjuice och mjölk enligt DIN 68861-1C.

Läs mer om Behandling med hårdvaxolja på företagets hemsida

PJ Parkettgolv AB
Hemsida: www.pjparkettgolv.se

PJ Parkettgolv AB

PJ Parkettgolv AB är ett Stockholms baserat fullserviceföretag, som utför entreprenadarbeten inom alla typer av trägolvsområden, så som golvläggning och golvslipning. Arbetar även med massiva mönstergolvsläggningar och alla varianter av trägolvsbehandlingar, så som lack, olja, hårdvaxolj, infärgningar mm.

Vi har verkat i Stockholm med omnejd sedan 1994. Under den tiden har vi utfört en mängd olika typer av arbeten som ger oss en unik kompetens, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar PJ Parkettgolv för golvläggning och golvslipning. Vi har under åren utfört allt ifrån storskaliga byggprojekt till specialdesignade lägenheter. Våra kunder sträcker sig från de största byggföretagen till dig som privatperson. Inget jobb är för stort eller litet för oss, vi sätter alltid dig som kund i fokus i alla lägen.

Egna sökord:
Golvläggning, golvslipning Stockholm, Läggning Parkettgolv Stockholm, Golvläggning & Parkettslipning Stockholm,
Golvslipning Stockholm, Golvläggare Stockholm, Golvslipare, Parkettgolv Stockholm, Slipning parkettgolv Stockholm, trägolv, golv, mosaikparkett, underhållsoljning, reparationer, vattenskador, återställning efter vattenskador