Kulturjern AB > Belysning

Belysning

Kulturjern AB är leverantör av lyktstolpar, utomhusbelysning, fasadbelysning och parkbelysning.


Våra belysningar är hantverksmässigt tillverkade av gedigna material och med en tidlös design. Våra utomhusbelysningar passar såväl villor, gårdar slott samt trädgård och park. Letar du efter en lyktstolpe eller fasadbelysning som ska passa in i miljöer där kulturhistoriska eller antikvariska värden ska beaktas så har vi belysningen. Fundament finns.

Läs mer om Belysning på företagets hemsida

Kulturjern AB
Hemsida: www.kulturjern.se

Kulturjern AB

Kulturjern har ett brett sortiment av utebelysning, utomhusbelysning, trädgårdsbelysning, markgaller, stamskydd, urnor och staket för villa, gård, slott, trädgård, park och offentlig miljö. Vackra och tidlösa exteriörer som fasadbelysning, stallyktor, lyktor, lyktstolpar, parkbelysning och mycket mer. Hantverksmässigt tillverkad av gedigna material och med tidlös design. Vi har även staket och grindar av smide som tillverkas efter dina mått. Grindautomatik - grindöppnare finns som tillbehör till våra smidesstaket och smidesgrindar.

Grindarna och staketen kan fås varmförzinkade och pulverlackerade. Våra planteringsurnor - planteringskärl är tillverkade efter gamla modeller och är av gjutjärn; alla urnor har dräneringshål vilket gör att de kan stå ute året om utan att gå sönder.

Vi har sedan vi startat tagit fram gjutjärnsprodukter som förskönar en utemiljö. För den offentliga miljön har vi följande lösningar; trädskydd av smide, markgaller av gjutjärn eller segjärn, stamskydd av smide, trafikhinder - pollare av gjutjärn, gjutjärnsstaket, rörstolpar - rörstolpe, utebelysning - parkbelysning och parkurnor. Vi har även möjlighet att erbjuda skräddarsydda lösningar med t.ex. egen logotyp eller stadsvapen. Vi tar även fram nya modeller om ni har önskemål om en egen utformning eller justering av befintlig produkt.

Nu är även Berga Brunnsinsatser en del av Kulturjern och har fallskydd för både dagvattenbrunnar och nedstigningsbrunnar. Dessa fallskydd och brunnsinsatser är tillverkade i segjärn och klarar en hög belastning.