Caleidoscope Systems AB > Belysningsmoduler

Belysningsmoduler

Caleidoscope marknadsför flera olika typer av belysningsmoduler anpassade för Fixpoint funktionsundertak och Aluminium rastersystem.


Alla moduler monteras och placeras i det nya undertaket efter vår ljusplanering som görs i samråd med kundens önskemål och inredningsritningar.

Vi avänder oss av armaturer från Nordic Light som säkerställer lång livslängd och högsta hållbarhet för offentligt professionellt bruk.

Läs mer om Belysningsmoduler på företagets hemsida

Caleidoscope Systems AB
Hemsida: www.caleidoscope.se

Caleidoscope Systems AB

Caleidoscope Systems AB är en ledande leverantör av Funktionsundertak
(systemundertak eller funktionstak) och belysningssystem såsom t ex integrerade armaturer vilka bl a används som butiksljus. Med fokus på belysningen i kombination med funktionsundertaket som bärande produkt, gör vi oss till specialister i branschen. Vi vet hur viktigt det är med rätt ljus på rätt plats. Med vårt funktionsundertaksystem i kombination med belysning skapar vi den optimala och flexibla belysningslösningen till just din butik. Vi kallar det: ”Funktionsundertak och Belysning i Samspel”.


Vi arbetar ständigt med innovativt tänkande för förnyelser och förbättringar av våra
produkter. Ett kvitto och resultat av detta innovativa arbetssätt är erhållandet av svenskt
och internationellt patent på vårt funktionsundertaksytem.. Patent nr.:SE 524 518 E.
E P O patentansökan nr 03811561.4. Kina beviljad patent ansökan nr 03825194.9. Internationella patentansökan nr PCT/SE2003/001493 inlämnad i USA.Display, Kanalisation, Skensystem, undertakssystem