EPOX Maskin AB > Betongblandare

Betongblandare

EPOX Maskin AB har försäljning av betongblandare. IMER vågade tänka annorlunda och skapade betongblandare som inte ser likadana ut som betongblandare gjort i årtionden.


De gjorde dem tystgående, lätta att göra rena, med fria blandningsvinklar och löstagbar trumma och de använde material som man inte traditionellt förknippar med betongblandare. Resultatet blev så bra att IMER är på god väg att sätta ny standard för frifallsblandare. Idag finns de hos uthyrnings- , bygg och anläggningsföretag över hela Sverige.

Läs mer om Betongblandare på företagets hemsida

EPOX Maskin AB
Hemsida: www.epox.se

EPOX Maskin AB

EPOX Maskin AB säljer byggmaskiner som betongblandare, markvibratorer, kakelsågar, betongfräsar, stensågar, tvångsblandare och asfaltsågar.

Företaget grundades 1972 och har sedan dess, som generalagent för ett flertal välkända fabrikat, levererat lättare bygg- och anläggningsmaskiner till användare över hela landet. Vi arbetar i egna lokaler i Norrviken, Sollentuna, ca 1,5 mil norr om Stockholm. Här har vi utöver kontor också serviceverkstad och maskin- och reservdelslager. Du är välkommen att besöka oss på vardagar mellan 8.00 och 16.30.