EU Plast AB > Betongrenovering

Betongrenovering

EU Plast AB utför betongrenovering. EU Plast har den erfarenhet och kunskap som krävs för att säkerställa att betongrenoveringen utförs på ett korrekt vis


Betongrenoveringen görs med hänsyn till förutsättningarna samt med tanke på förväntade belastningar.

EU Plast har den erfarenhet och kunskap som krävs för att säkerställa att betongrenoveringen och eventuell efterföljande beläggning eller målning utförs på ett korrekt vis med hänsyn till funktion, ekonomi och miljö.

Läs mer om Betongrenovering på företagets hemsida

EU Plast AB
Hemsida: www.euplast.se

EU Plast AB

EU Plast AB, ett ledande entreprenadföretag inom fogfria golvlösningar arbetar bla med industrigolv, butiksgolv och golv för offentliga miljöer, renovering av betongkonstruktioner, golvbesiktning, golvrenovering mm.

Företagets långsiktiga strategi skapar även långsiktiga kundrelationer där nöjd kund är ett honnörsbegrepp. Företagets investeringar i de effektivaste maskinerna för det så viktiga underarbetet i kombination med välutbildad personal, skapar de förutsättningar som krävs för att möta kundens krav på effektivitet, slutresultat och kostnadsbild.

EU Plast AB är specialiserade inom fogfria golv som industrigolv och massagolv. Vi har många års erfarenhet inom industrigolvsbranschen och med kunnig personal, sakkunniga samarbetspartners och ett nära samarbete med våra leverantörer, kan vi garantera ett kompetent arbete av högsta kvalitet.

Golvvård är en viktig del av en hälsosam och säker arbetsmiljö. EU PLAST är experter på golvbesiktning och golvrenovering.

När vi utför renovering av golv arbetar vi från grunden och beroende på skadenivån utför vi antingen en total golvrenovering eller lättare förbättringar av målning och underlag. En gedigen golvrenovering kan spara dig tusentals kronor och ger samtidigt ett otroligt lyft åt din verksamhet.