Pål AB Svenska > Betongsprutning

Betongsprutning

Pålab har personal med mångårig yrkesvana av betongsprutning. Vi använder oss av så kallade torrsprutor som drivs med kompressorluft.

Lämpliga arbetsområden är kallmurar, källarväggar, bergsskärningar, jordspikningsytor med mera. Ett ytterligare användningsområde är i samband med rör- eller så kallad Berlinerspont där vi säkrar upp jordmassorna mellan de bärande stålelementen.

Läs mer om Betongsprutning på företagets hemsida

Pål AB Svenska
Hemsida: www.palab.eu

Pål AB Svenska

Pål ab utför pålningsentreprenad med helhetslösningar inom grundläggning och utför pålning, spontning, grundförstärkning, injektering, jordspikning, villapålning, betongsprutning och grundvattensänkning etc. Målet är att alltid ligga i framkant med nya, kreativa och effektiva lösningar samt att hitta det säkraste och mest kostnadseffektiva för kunden och uppdraget.

Med 60 kompetenta medarbetare, en mobil maskinpark och ett flexibelt sätt att arbeta vågar vi lova både kvalitet och korrekt utfört uppdrag.

Var du än befinner dig i Sverige, i Skandinavien eller ute i världen så kan vi med största sannolikhet lösa ditt grundläggningsarbete.