Låspunkten AB > Bilnycklar

Bilnycklar

Låspunkten fixar en ny bilnyckel medan du väntar.

Låspunkten & Billåsspecialisten är bland de bästa i Stockholm på billås.

Har du låst dig ute ur din bil? Ring oss så kommer vi!

Har du tappat alla nycklar till din bil? Kontakta oss så kan vi tala om vad vi kan göra för just din bil.

Ingen nyckel till din dragkrok? En låsbar/avtagbar dragkrok måste monteras bort vid bilbesiktning annars måste bilen återbesiktas. Vi kan i de flesta fall tillverka nya nycklar till dragkroken om låset är helt.

Vi har god kunskap om mekaniska billås och kan snabbt ta fram nya nycklar till bilen. Vi kan även reparera och stifta om lås vid behov.

Har du nyckel med transponder? De flesta bilar från 1995 och senare har transpondernycklar. Vi tillverkar och programmerar nycklar till de flesta bilmodellerna. Låspunkten har de senaste maskinerna och kan hjälpa er med en ny nyckel på bara 15 minuter och till en bråkdel av priset jämfört med vad en orginalbilverkstad tar.

Läs mer om Bilnycklar på företagets hemsida

Låspunkten AB
Hemsida: www.laspunkten.se

Låspunkten AB

Låspunkten AB arbetar med projektering och installation av lås, larm och passagesystem, nyckeltillverkning, försäljning av värdeskåp, kassaskåp, dokumentskåp, vapenskåp och nyckelskåp, svets och smide, med egen tillverkning av galler och gallergrindar, säkerhetsdörrar samt svetsförstärkningar, låsöppningar, billås i Stockholm, Uppsala, Alunda, Hallstavik och Norrtälje med omnejd.

Våra kunder är i huvudsak fastighetsbolag, fastighetsförvaltare och andra företag.

Vi ingår i SLR Sveriges Låssmedsmästares riksförbund och är auktoriserad låssmed. Vi är även med i SLR Södra som är en lokal förening till SLR.