Blücher Sweden AB > BLÜCHER Drain Design

BLÜCHER Drain Design

Blücher Sweden AB är tillverkare av golvbrunnar. Blücher Drain Design innefattar fyrkantiga golvbrunnar som placeras i duschens mitt och trekantiga golvbrunnar för duschens hörn.

En stilren lösning i badrummet som skapar nya möjligheter för plattsättningen, med stor valfrihet och flera olika designer på galler.

BLÜCHER Drain MULTI
BLÜCHER Drain Multi golvbrunnar i rostfritt stål monteras enkelt med skruvad klämring för en säker anslutning till tätskikt, och kan kompletteras med designsilar anpassade till typ av golv, i storlekarna 150x150 och 200x200 mm. Golvbrunnarna levereras med delbart vattenlås för en enklare rengöring, och är justerbara i höjd- och sidled. Även om Du har en golvbrunn av ett annat fabrikat kan du använda BLÜCHERs designade överdelar när Du lägger klinkers med BLÜCHER klinkerset Universal med måtten 200x200 mm.

BLÜCHER Drain Trio
Golvbrunn med trekantig överdel för placering i duschens hörn, sido- eller bottenutlopp 75 mm, inkl. vattenlås, med sex olika designer på galler.

Läs mer om BLÜCHER Drain Design på företagets hemsida

Blücher Sweden AB
Hemsida: www.blucher.se

Blücher Sweden AB

Blücher Sweden AB är tillverkare med försäljning av rostfria avvattningssystem, golvrännor, golvbrunnar, duschavlopp, golvavlopp, rörsystem, avloppsrör, etc

Blücher startades 1965 i Danmark, och har sedan dess utvecklats till att bli en av Europas ledande tillverkare av rostfria avvattningssystem. Företaget tillverkar och levererar brunnar, rör, rännor och tillbehör för kommersiella, industriella och marina miljöer. Exempel på var man kan hitta avvattningslösningar från Blücher är bland annat bryggerier, storkök, sjukhus, skolor, bostäder, kontor, köpcentrum, hotell och parkeringshus.

I Sverige har BLÜCHER sitt huvudkontor i Kalmar, med försäljningskontor belägna i Stockholm och Göteborg.