Blücher Sweden AB > BLÜCHER Drain Multi

BLÜCHER Drain Multi

Blücher är tillverkare av golvbrunnar speciellt lämpad för livsmedelsbutiker.


Golvbrunnen är en variant av BLÜCHERs bästsäljande brunn Drain 206 Multi, nu med Ø110-utlopp istället för klassiska Ø75 mm. Golvbrunnen är tillverkad helt och hållet i rostfritt stål, och finns med sidoutlopp alternativt bottenutlopp, inklusive vattenlås som är delbart för en enklare rengöring. Med olika montageset kan golvbeläggning av plastmatta, massagolv eller klinker anslutas smidigt och snyggt. Till butiksmiljöer passar det nya gallret Hygienic Pro extra bra, ett slitstarkt och tåligt galler som är helgjutet och därmed avsaknar uppsamlings-ytor och skarpa ytor där smuts kan fastna, som ofta används i t ex mejerier där kraven på hygien är höga.

Läs mer om BLÜCHER Drain Multi på företagets hemsida

Blücher Sweden AB
Hemsida: www.blucher.se

Blücher Sweden AB

Blücher Sweden AB är tillverkare med försäljning av rostfria avvattningssystem, golvrännor, golvbrunnar, duschavlopp, golvavlopp, rörsystem, avloppsrör, etc

Blücher startades 1965 i Danmark, och har sedan dess utvecklats till att bli en av Europas ledande tillverkare av rostfria avvattningssystem. Företaget tillverkar och levererar brunnar, rör, rännor och tillbehör för kommersiella, industriella och marina miljöer. Exempel på var man kan hitta avvattningslösningar från Blücher är bland annat bryggerier, storkök, sjukhus, skolor, bostäder, kontor, köpcentrum, hotell och parkeringshus.

I Sverige har BLÜCHER sitt huvudkontor i Kalmar, med försäljningskontor belägna i Stockholm och Göteborg.