Smista Tak AB > Bostadsrättsföreningen Aspnäs

Bostadsrättsföreningen Aspnäs

Smista Tak AB lägger om taken i Järfälla. När renoveringsbehovet blev akut anlitades Smista Tak för att lägga om taken.

Bostadsrättsföreningen Aspnäs två höghus från sent 1960-tal ser ut som parenteser – men som landmärke är de snarare ett läckert utropstecken med sin bågform som inramar den gröna gården. När renoveringsbehovet blev akut anlitades Smista Tak för att lägga om taken.

”Smista Tak ingav ett stort förtroende med sitt kunnande och sin noggrannhet. Hela arbetet gick väldigt smidigt och vi fick hela tiden bra information om arbetet.” Morgan Jemtsweden, ordförande i brf Aspnäs

Läs mer om Bostadsrättsföreningen Aspnäs på företagets hemsida

Smista Tak AB
Hemsida: www.smistatak.se

Smista Tak AB

Smista Tak AB är ett takföretag som arbetar med takläggning, tätskikt, takpapp, asfaltsmattor, plåtarbeten, gröna tak, sedum, bekymmersfria tak, låglutande tak, taktvätt, takservice och mm i Stockholm med omnejd.

Med över 17 års erfarenhet i branschen, har vi stor erfarenhet av både nyproduktioner och reparationer. Smista Tak är ett fristående entreprenadföretag. Detta ger oss möjligheten att rekommendera den bästa lösningen för dig som kund, både med tanke på ekonomi, teknik och material.

På Smista Tak strävar vi efter att vara i framkant inom utvecklingen och erbjuda en kvalitet som ger total trygghet och tak med lång livslängd. Att vi är helt oberoende gentemot leverantörer och material är en viktig faktor i vårt kvalitetstänkande.

Inom miljö och hållbarhet jobbar vi aktivt och nyfiket för att hitta lösningar som minskar vår miljöpåverkan i hela kedjan – från vårt kontor till de färdiga taken.