Proloc AB > Branddörrar

Branddörrar

Proloc är tillverkare av branddörrar i kraftigt stål och är fyllda med en brandisolerande ljuddämpande mineralullsfyllning (brandskiva).


Dörren har inbyggda brytskydd och förstärkningar och levereras normalt pulverlackad ljusgrå eller Stockholmsvit med ett Assa 565 låshus.

Dörren kan skräddarsys enligt önskemål med valfri storlek, färg och utrustning såsom tex extralås, dörrstängare, kanalisering med karmöverföring, valfri färg, mm.

Läs mer om Branddörrar på företagets hemsida

Proloc AB
Hemsida: www.proloc.se

Proloc AB

Proloc AB är tillverkare och utför installation av ståldörrar, branddörrar, entrépartier, fingerscanner, säkerhetsdörrar klass 4, ICK säkerhetsdörrar, Fastighetsboxar.

PROLOC-dörrar är tillverkade av 1,5 mm tjockt stål vilket är 20-50% tjockare än övriga klass 3 säkerhetsdörrar. Vidare är vår säkerhetsdörr utrustad med både ett Assalås och ett flerpunktslås från Mottura. Motturalås används ofta i klass 4-dörrar (där Assalås ej räcker till.)

Proloc-dörren är testad av SSF, Svenska Stöldskyddsföreningen och certifierad av SBSC, Svensk Brand och Säkerhetscertifiering AB. Dörren uppfyller klass 3 enligt SS-ENV 1627.

Vi skräddarsyr PROLOC-dörren så att den passar in oavsett om det gäller en fastighet från 1800-talet eller nybyggnation. Vi erbjuder ett brett urval av tillval så att dörren får rätt utseende.

Branddörrar, entrédörrar, entrépartier, fingerscanner, fastighetsboxar, gallergrindar, glaspartier, ståldörrar, säkerhetsdörrar klass 4, tidningshållare,