Previs Brandskydd AB > Brandgardiner och rökgardiner

Brandgardiner och rökgardiner

Previs Brandskydd AB är leverantör av brandgardiner och rökgardiner. Brandgardiner är effektiva brandskydd som bara syns när de behövs.

Previs Brandskydd marknadsför produkter avsedda i huvudsak för brandskydd av byggnader. Vår målgrupp är alla som arbetar med industri eller offentliga byggnader.

Vi har tillgång till ett gediget tekniskt kunnande inom brandskyddsområdet efter många års erfarenhet från branschen (sedan 1981). Detta ger oss bra möjligheter att lämna god teknisk service direkt vid förfrågan eller om vi inte själva kan lösa problemet, så har vi ett brett kontaktnät som kan ge dig lösningen.
Du som är arkitekt, brandingenjör mm kontakta oss gärna om du har brandtekniska problem och söker en lösning. Det kan gälla vid nyproduktion såväl som vid ändrig av funktion på existerande byggnader.

Läs mer om Brandgardiner och rökgardiner på företagets hemsida

Previs Brandskydd AB
Hemsida: www.previs.se

Previs Brandskydd AB

Previs Brandskydd AB är leverantör av brandgardiner, brandjalusier, brandluckor, brandfärg, brandskydd elkablar för byggnader.

Företaget har tillgång till ett gediget tekniskt kunnande inom brandskyddsområdet efter många års erfarenhet från branschen (sedan 1981). Detta ger Previs bra möjligheter att lämna god teknisk service direkt vid förfrågan eller hänvisa dig vidare genom deras breda kontaktnät som kan ge dig lösningen. För att få framgång räcker det inte enbart med kunnande, man måste även ha en bra produkt, rätt pris samt att kunna ge leverans trygghet.
Även service under många efterkommande år ingår i deras åtagande.

Du som är arkitekt, brandingenjör mm kontakta Previs, gärna om du har brandtekniska problem och söker en lösning. Det kan gälla vid nyproduktion såväl som vid ändrig av funktion på existerande byggnader.